Tävla om startplatser och en weekend med SEAT Ibiza

Nu har du chansen att vinna två startplatser till Lidingöloppet 2017 och en weekend med nya SEAT Ibiza! Upplev ett av Sveriges härligaste och mest populära lopp tillsammans med den som motiverar dig allra mest. Du får även chansen att vila upp dig under en weekend på hotell i Stockholm där du tar dig runt med en SEAT Ibiza. Svara på de tre frågorna nedan för din chans att vinna!

  1. Hur många år har SEAT samarbetat med Lidingöloppet?
  2. Vilken generation av SEAT Ibiza lanseras i Sverige under sommaren?
  3. Motivera varför just du ska vinna!
Det här tävlar du om:
  • 2 startplatser i Lidingöloppet 30 km, 15 km eller Rosa bandet-loppet (10km)
  • 2 nätter i dubbelrum i Stockholm inkl. frukost
  • Du får disponera nya SEAT Ibiza under helgen
  • VIP-parkering på Lidingö under helgen

Tävlingsregler

Genom att delta i tävlingen så godkänner du följande tävlingsvillkor. Vinnarna utses av en jury och deras beslut kan inte överklagas. Vinsten är två startplatser per vinnare till Lidingöloppet 30 km, 15 km eller Lidingö Tjejlopp 2017, värde upp till 1790 kr. I vinsten ingår inte någon form av reseersättning, drivmedel eller logi utöver de hotellnätter som ingår. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.  SEAT har rätten att publicera vinnarnas namn i sina eller sina partners digitala kanaler. Priset kan ej efterskänkas eller bytas mot kontanter eller andra produkter.

Tävlingen pågår till och med söndag 21 augusti och vinnaren kontaktas via mail. Om vinnaren inte återkommer inom 24 timmar har vi rätten att dra en ny vinnare. Vinsten måste nyttjas 2017.